Listopad 2007

Duel.......

30. listopadu 2007 v 9:05 | Kája |  Duely
  • TAK A JE TU DALŠÍ DUEL
  • ALE TOHLE JE TAK TROCHU SPECIÁLNÍ DUEL
  • PROTOŽE VIKINKA A BOŘEK JSOU MÁ TVÍŘÁTKA
  • TAK HLASUJTE,KDO JE LEPŠÍ???
  • VIKINKA?
  • BOŘEK?
NEBO




Bleskovka-38

26. listopadu 2007 v 15:54 | Kája |  Bleskovky
1)Jak se máš?
2)Jak se ti líbí novej design?
3)Co máš radši : Vánoce nebo Silvestr?
4)Co pak to je za druh králíčka?
5)Těšíš se na video,kde budou nové druhy králíčků???(ve videu budou jenom nové druhy)
6)Kdo pak je tohle?
7)Kde hrál nebo hraje?A jak se jmenuje jeho filmová postava?
8)Líbí se ti?
9)Co chceš na diplomkek?
10)Už máš nakoupený všechny vánoční dárky?

Životopis Hillary Duff

25. listopadu 2007 v 11:57 | Kája |  Životopisy
Rozhodla jsem se,že místo " jsi chytřejší než osmák" budu na blog dávat životopisy různých herců,zpěváků atd.První je krátký životopis Hillary Duff.
HILARY DUFF
Herečka,Zpěvačka
Datum narození:28.09.1987
Místo narození:Houston,USA
Znamení:Váhy
Životopis:Hilary Duff od pěti let navštěvovala balet, a tak jako ve všem i vněm byla výborná.Po dvou letech se dostala do velmi známého tanečního klubu The Nucracker(u nás známý jako Louskáček).Později začala hrát v reklamách a v jedenácti letech uspěla v konkurzu na film Casper Meets Wendy(Casper a Wendy),který jí pomohl ke slávě a úspěchu.Potom hrála jen maličké role-například v Chicago Hope,ale ve 13 uspěla v konkurzu na TV seriál Lizzie McGuire.Američani si tento seriál zamilovali(a sním samozřejmě i Hilary).V pár dílech dokonce i zpívala a protože to nebylo vůbec špatné,rozhodla se,že bude i zpěvačka.
Filmografie:
2006-Holky v balíku(Material Girl)
2005-Pan božský(The perfect man)
2005-Nikdy to nevzdávej(Raise your Voice)
2005-Dvanáct do tuctu 2(Cheaper by the dozen 2)
2004-Moderní popelka(A cindrela story)


Kdo je lepší?

23. listopadu 2007 v 13:52 | Kája |  Duely
V předešlém duelu vyhrál pes.......
NEBO


Pár vtipných obrázků

20. listopadu 2007 v 16:42 | Kája |  vtipy

Diplomky za 36.bleskovku

19. listopadu 2007 v 16:17 | Kája |  Bleskovky

Bleskovka-37

19. listopadu 2007 v 16:14 Bleskovky
1)Jak se máš?
2)Chceš abych místo jsi chytřejší než osmák dala na blog něco jiného?
3)Mám mít novej design?
4)Jaký je to druh králíčka?
5)Líbí?
6)Mám dát na blog nějaký animace králíčků?
7)Kdo to je?
8)Kde hraje?
9)Líbí se ti?
10)Co chceš na diplomek?


Duelek

18. listopadu 2007 v 16:55 Duely
NEBO

......Omluva......

18. listopadu 2007 v 16:49 | Kája
Omlouvám se,že jsem celá víkend a pátek nic nedávala na blog,protože mi nešel internet,takže se mooooooc omlouvám.


Vtipné obrázky- II

13. listopadu 2007 v 16:03 | Kája |  vtipy


Bleskovka-36

12. listopadu 2007 v 16:57 Bleskovky
1)Jak se máš?
2)Líbilo se ti moje video s Emou Watson a Rupertem Grintem?
3)Těšíš se na Vánoce?
4)Jaký je to druh králíčka?
5)Jaká zvířata jsou v tamto obrázku?
6)Kdo to toto???A co dělá a kde???(herec,zpěvák......)
7)Líbí se ti?(ahojky Johy :D)
8)Do jaký třídy chodíš?
9)Kam chceš jít na školu po základce?
10)Co chceš na diplomek?